Ασχολουμαι με αδέσποτους σκύλους και γάτες τα τελευταία 15 χρόνια.

Την κλινικη την γνώρισα όταν χρειάστηκε να χειρουργηθεί ένας αδέσποτος σκύλος από την περιοχή της Δραπετσώνας, ο οποίος είχε κατάγματα και στα τέσσερα πόδια όμως το ένα έπρεπε να ακρωτηριαστεί ώστε να μπορέσει να περπατήσει. Η διαγνωση από άλλες κλινικές ήταν πως “δεν γίνεται τίποτα για τον σκύλο αυτό”. Ο Justice ήταν το πρώτο περιστατικό που με έφερε σε επαφή με την κλινική του κυριου Βλαχόπουλου. Έκτοτε χρειάστηκα πολλές φορές την πολύτιμη βοήθεια του και των συνεργατών του, όμως το υψηλό κόστος με δυσκόλεψε σε κάποιες από αυτές.

Όταν επισκέφθηκα και άλλες κλινικές για περιστατικά τα οποία δεν μπορούσα να πληρώσω, διαπίστωσα πως η προσοχή που δίνεται στα ζώα στην κλινική αυτή είναι όμοια με κλινικής ανθρώπων, ενώ παράλληλα ήμουν πάντα σίγουρη ότι το ζώο που θα αναλάβουν θα ακολουθήσει την ακριβή πορεία της αρχικής διάγνωσης. Πολλές ήταν οι φορές που μετά από χρόνια δεν βλέπαμε καμία διαφορά ανάμεσα σε χειρουργημένο άκρο κάποιου ζώου και τα υπόλοιπα.

Το βασικότερο όμως είναι ότι όταν έχω ένα δύσκολο περιστατικό, θέλω να είμαι σίγουρη πως το ζώο δεν θα ταλαιπωρηθεί άλλο, θα έχει την απόλυτη προσοχή του γιατρού του, ενώ η διάγνωση που γίνεται για κάθε ζώο είναι πάντοτε ακριβής χωρίς να χρειαστεί δεύτερη γνώμη, νέο χειρουργείο ή επίσκεψη σε άλλες κλινικές, κάτι που εκ των υστέρων ανέβαζει έτσι και αλλιώς το κόστος σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Σήμερα, προτείνω την κλινική ανεπιφύλακτα, ειδικότερα σε πάρα πολύ δύσκολα περιστατικά και όταν δεν μπορεί να εντοπιστεί το πρόβλημα, ενώ ο ιδιοκτήτης του ζώου μπορεί να ταλαιπωρείται μήνες ή και χρόνια μέχρι να βρει τη λύση στο πρόβλημα του.