Ενάμιση χρόνο πριν κανείς δεν πίστευε ότι η μικρή γκριφονίτσα θα είναι ξανά σε θέση να περπατήσει!

Η Μάγια βρέθηκε σ’ ένα χωριό της Άρτας, χτυπημένη από αυτοκίνητο και έγκυος, παράλυτη στα πίσω πόδια να σέρνεται πολλές ημέρες μόνη και αβοήθητη ψάχνοντας τροφή και νερό για να μπορέσει να επιζήσει Η γνώμη όλων ήταν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να περπατήσει και η μόνη λύση που έδιναν ήταν η ευθανασία της μικρής Μάγιας.

Οι εθελοντές που την βρήκαν εκεί όμως έβλεπαν ότι η μικρή ήθελε πολύ να ζήσει κι έτσι επικοινώνησαν με τον κύριο Βλαχόπουλο στην Αθήνα ο οποίος δέχτηκε να την χειρουργήσει πιστεύοντας ότι η Μάγια θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Κι έτσι κι έγινε! Μετά από τέσσερα χειρουργεία η Μάγια μπορεί πάλι να περπατάει και να τρέχει! Το ότι ζουν η Μάγια και ο γιος της ο Φέλιξ το οφείλουν αποκλειστικά στον κύριο Βλαχόπουλο.

Η Μάγια, ο Φέλιξ κι όλοι εμείς που φροντίζουμε την Μάγια ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Βλαχόπουλο που έδωσε στη Μάγια την δυνατότητα να ζήσει και να περπατήσει ξανά. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους βοηθούς του κυρίου Βλαχόπουλου για την βοήθειά τους.