Η Φιλοσοφία μας

Η ομάδα μας είναι αφιερωμένη στην καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στον ευαίσθητο τομέα της χειρουργικής – ορθοπαιδικής – νευροχειρουργικής των ζώων συντροφιάς.
Αυτό το πετυχαίνουμε υιοθετώντας μια φιλοσοφία που διέπει την λειτουργία μας και στηρίζεται στους εξής άξονες:

Περισσότερα

Πώς Λειτουργούμε

Δέχεστε με ραντεβού;

Για τη δική σας διευκόλυνση, δεχόμαστε επίσκεψη μόνο μετά από ραντεβού καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να μην υπάρχει χρόνος αναμονής. Ωστόσο, επείγοντα  περιστατικά μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμα.

Με εξαίρεση τα επείγοντα περιστατικά, προτείνουμε για τη δική σας διευκόλυνση να επικοινωνήσετε μαζί μας κάποιες ημέρες πριν για να προγραμματιστεί η επίσκεψη σας.

Περισσότερα

Συνεργάτες

Ο Στέργιος Βλαχόπουλος μεγάλωσε στη Brescia της Ιταλίας όπου τελείωσε και το Δημοτικό. Γυμνάσιο και Λύκειο τελείωσε στην Αθήνα. Έχοντας εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, πήρε πτυχίο από την κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και ολοκλήρωσε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη χειρουργική κλινική του ιδίου Πανεπιστημίου το 1995. Διατηρώντας ιατρείο μικρών ζώων, με κατεύθυνση τη χειρουργική, ακολούθησε πρόγραμμα εξειδίκευσης στη χειρουργική-ορθοπαιδική στην κλινική Vezzoni στη Cremona της της Ιταλίας, στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και στοRoyal Veterinary College.

Περισσότερα